Właściwa
dieta oznacza spożywanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w wyliczonych ilościach. 40 procent diety
winny stanowić warzywa. W
skutecznej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroki wachlarz warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów oraz szpinaku. Najlepiej
przyrządzanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez dużej ilości przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy na siedem dni. Cukier należy konsumować sporadycznie, czyli bardzonieczęsto,
bo nie jest to element niezbędny w pokarmach codziennych.Jadanie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy wygłodzeni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne jedzenie jest
kluczem do dobrego
gubienia kalorii. Porcje jedzenia powinny być małe –
jedząc niewiele możemy czuć się syci,
naukowcy tego dowiedli. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
na pewno jest właściwe. Oleje
roślinne i oliwa są niezwykle
korzystne dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadakorzystny tłuszcz, więc
trzeba je niezbędnie włączyć do
zdrowej diety. Należy
spożywać składniki jak najmniej
przetworzone, bo jedynie takie są bardzo zdrowe,zawierają to, co najlepsze. Warto zrezygnować z dań sprzedawanych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być dobrej
jakości, bo tylko wysoka klasajest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : potencja

tania kamagra